طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی بسته به نوع و شدت ناهنجاری دندانی فکی، همکاری بیمار، سن مراجعه بیمار، شرایط بیولوژیک، درآوردن یا درنیاوردن دندانهای بیمار و غیره متفاوت می باشد ولی به طور میانگین طول طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی در حدود 2 سال می باشد و ممکن است در برخی موارد درمان تا چند سال به طول بیانجامد و به صورت متوسط بیماران هر 4 تا 6 هفته یکبار معاینه می شوند.

همه ساله میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا از مزایای درمان ارتودنسی بهره می‌گیرند. یکی از نخستین سوالاتی که زمان تصمیم‌گیری درباره انجام ارتودنسی به ذهن بیمار خطور می‌کند این است که: "طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی چقدر است؟" در ادامه با همراه باشید تا از مدت زمان ، مراحل ارتودنسی دندان و جزییات آن آگاهی پیدا کنید. طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی برای تمام بیماران یکسان نمی باشد؛ اصلاح بعضی مشکلات زمان‌برتر می باشد، ارتودنسی به صورت متوسط حدود دو سال طول می‌کشد. با این وجود متخصصین ارتودنسی می‌توانند مشکلات متوسط‌‌‌‌تر را ظرف طی مدت شش ماه درمان کنند، با وجود اینکه که اصلاح مشکلات پیچیده‌تر سه سال یا بیشتر طول می‌کشد. دندانپزشک بهترین و معتبرترین منبع کسب اطلاعات درباره درمان ارتودنسی و طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی است.

مورد هر بیمار و نیازها و شرایط بیمار متفاوت با دیگری است، متخصص ارتودنسی و بیمار در این مورد مفصل در جلسه مشاوره با یکدیگر صحبت می‌کنند. متخصص ارتودنسی طرح درمانی را مشخص می‌کند که طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی از چند هفته تا حدود سه سال طول خواهد کشید. هر چقدر مشکل شدیدتر باشد، درمان آن طولانی‌تر و مشکل تر خواهد بود. مشکل دندان‌های بعضی از بیماران ظرف چند هفته حل می‌شود، با این وجود عده‌ای دیگر باید صبر بیشتری داشته باشند تا به نتیجه دلخواه خود برسند. بعد از مشاوره ارتودنسی در مطب تخصصی دکتر امیرحسین خطیبی بهتر با درمان ارتودنسی آشنا خواهید شد و در این فرصت می‌توانید سوالات مختلف خود را با متخصص ارتودنسی در میان بگذارید. درمان جامع و کامل بیشتر بیماران در مطب تخصصی ارتودنسی دکتر امیرحسین خطیبی به طور متوسط 12 تا 36 ماه طول خواهد کشید. اگر قصد انجام درمان ارتودنسی را دارید، پیشنهاد می‌کنیم در اولین فرصت از مشاوره رایگان مطب تخصصی دکتر امیرحسین خطیبی استفاده کنید و با مراحلی که می بایست برای دستیابی به یک لبخند رویایی پشت سر بگذارید، بیشتر آشنا شوید.

 

میانگین طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

متوسط طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی معمولاً 24 ماه است، اما گاهی به کوتاهی شش ماه و در موارد شدید طولانی‌تر از دو سال نیز خواهد بود. سیم کشی کامل دندان‌ها تا زمان رویش دندان‌های دائمی آغاز نمی‌شود. با این وجود ارتودنسی کودکان سریع‌تر از ارتودنسی بزرگسالان به نتیجه می‌رسد؛ زیرا دهان، بافت‌ها و استخوان‌های نگهدارنده دندان‌ها در سنین پایین هنوز در حال رشد و تکامل هستند و بهتر خود را با تغییرات ایجاد شده در دهان وفق خواهند داد. درمان ارتودنسی برای حفظ سلامت دهان و دندان ضروری می باشد، بنابراین ارتودنسی صرف نظر از طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی باید انجام شود تا از بروز مشکلات جدی‌تر در آینده جلوگیری گردد.

 

تعیین طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی معمولاً شش ماه تا دو سال است، اما بعضی موارد به زمان کمتر یا بیشتری احتیاج دارند. طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی به میزان رشد دهان و صورت بیمار، واکنش بیولوژیک، شدت مشکل و همکاری بیمار بستگی دارد. پیروی دقیق و کامل از توصیه‌های متخصص ارتودنسی و داشتن پشتکار و تعهد به درمان لازمه پایان یافتن درمان در زمان تخمین زده شده است. به طور واقعی طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی با توجه به شرایط ویژه دهان و دندان‌های هر بیمار و شدت نامرتبی دندان‌ها در آغاز درمان بستگی دارد. در ادامه مطلب عامل‌های اصلی موثر در زمان ارتودنسی  را بررسی می‌کنیم.

 

تاثیر شدت مشکل بر طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

نوع براکت مورد استفاده عاملی است که بر طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی تاثیر می‌گذارد. برای مثال ارتودنسی با براکت های فلزی قوی‌ترین نوع ارتودنسی است که برای تصحیح نامرتبی دندان‌ها سریع‌تر و کارآمدتر است. از طرف دیگر ارتودنسی با براکت های سرامیکی و دیگر براکت های های داخلی تاثیرگذاری کمتری دارند و به همین دلیل طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی بیشتر می شود تا نتیجه دلخواه به دست آید. بنابراین نوع براکت مورد استفاده عامل مهمی در تعیین طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی به شمار می آید.

 

تاثیر سن بیمار بر طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

سن بیمار بر طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی اثر می‌گذاردسن مناسب ارتودنسی، سنین پایین می باشد. نوجوانان در سن رشد معمولاً سریع‌تر از بیماران بزرگسالانی که رشد آن‌ها متوقف شده است، به درمان واکنش نشان می دهند و با مشکلاتی نظیر به هم فشردگی و شلوغی دندان‌ها مواجه هستند. عامل دیگر انجام دادن ارتودنسی پیشگیری است. متخصص ارتودنسی در برخی موارد توصیه می‌کند که درمانی دو مرحله‌ای با هدف اصلاح طرح لبخند بیمار انجام شود. ارتودنسی پیشگیری از طریق آماده کردن دهان سبب می‌شود که بیمار در سال‌های آینده بهتر به درمان واکنش نشان دهد.

 

تاثیر بهداشت دهان و دندان بر طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

بهداشت دهان و دندان برای بزرگسالان بسیار مهم می باشد، زیرا در سنین بالاتر احتمال ابتلا به بیماری‌های لثه بیشتر است. استفاده از نخ دندان و مسواک بهد صورت روزانه درمان ارتودنسی را تسریع می‌کند. اگر بهداشت دهان و دندان در طول دوره ارتودنسی به خوبی رعایت نگردد، طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی بیشتر می‌شود. التهاب، بیماری های لثه و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان درمان ارتودنسی را مختل خواهد کرد.

 

تاثیر همکاری بیمار در طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی

مهم‌ترین عامل تعیین کننده طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی، خود بیمار است. بیمار موظف است که به خوبی از براکت ها و وسایل ارتودنسی نگهداری کند و به دقت از همه دستورات متخصص ارتودنسی خود پیروی کند؛ به این معنی که توصیه‌های غذایی را رعایت کند، حداقل دو بار در روز مسواک بزند و نخ دندان بکشد و در زمان‌های تعیین شده برای ویزیت به مطب متخصص ارتودنسی مراجعه کند تا متخصص ارتودنسی بتواند بهترین مراقبت را به عمل آورد و لبخندی زیبا ایجاد کند. توجه داشته باشید که ارتودنسی یک کار گروهی است. رعایت بهداشت دهان و دندان و همکاری بیمار طول درمان ارتودنسی و مدت زمان ارتودنسی را کاهش می دهد.

 

چه مدت باید از نگهدارنده‌های ارتودنسی استفاده کرد؟

پس از پایان یافتن دوره فعال درمان ارتودنسی باید مدتی از پلاک های متحرک مخصوص ارتودنسی یا ریتینر ارتودنسی استفاده کند. بیمار باید یک تا سه ماه بعد از پایان یافتن درمان از پلاک متحرک استفاده کند، بعد از آن تا چند ماه دیگر نیز پلاک را فقط زمان شب در دهان بگذارد و در نهایت کافی است هفته‌ای یک یا دو شب از پلاک استفاده نماید. کاربرد هفته‌ای یک یا دو شب نگهدارنده یا ریتینر می بایست تا هر زمان ممکن ادامه یابد. به عبارت دیگر تا زمانی که بخواهید زیبایی لبخند و دندان‌های خود را حفظ کنید، باید نگهدارنده ارتودنسی خود را در دهان نگه دارید. این درمان "نگهداری طولانی مدت" نامیده می شود و باید تا زمانی که امکان آن وجود دارد ادامه پیدا کند.

 

بیماران و مراجعه کنندگان محترم و گرانقدر لطفا جهت بهره مندی و برخورداری از کاملترین و بهترین خدمات مشاوره و درمان ارتودنسی از بهترین متخصص  ارتودنسی در غرب تهرن، بهترین متخصص ارتودنسی درشهریار، بهترین متخصص ارتودنسی در پرند، بهترین متخصص ارتودنسی در اسلامشهر، بهترین متخصص ارتودنسی در قدس، بهترین متخصص ارتودنسی درشهر کرج، بهترین متخصص ارتودنسی در رباط کریم، به مرکز درمانی دکتر امیرحسین خطیبی مراجعه بفرمایید.

دکتر امیرحسین خطیبی، متخصص ارتودنسی و ناهنجاری های فک و صورت با دارا بودن بورد تخصصی و مدرک تخصصی ارتودنسی و یکی از اعضای برجسته انجمن ارتودنتیست های ایران، با به روزترین و پیشرفته ترین امکانات تخصصی ارتودنسی و علم روز دنیا در مطب تخصصی ارتودنسی در شهریار، در ساعت 15 الی ساعت 20:30  روزهای زوج هفته، آماده ارائه کاملترین و بهترین خدمات مشاوره و درمان در زمینه ارتودنسی به شما عزیزان گرانقدر خواهد بود.

متخصص ارتودنسی در شهریار/ متخصص ارتودنسی در اندیشه

در این مرکز درمانی با بهترین و به روزترین امکانات دندانپزشکی در زمینه دانش ارتودنسی در خدمت شما عزیزان هستیم.

نظرات

هیچ موردی یافت نشد

نظر خود را بنویسید

شما می توانید دیدگاه خود را در این بخش با ما در میان بگذارید.

تماس و مشاوره : 02165247966
footer footer
 ارتودنسی در شهریار

ارتودنسی در شهریار

ارتودنسی در شهریار ، دندان پزشک شهریار ، من امیرحسین خطیبی، فارغ التحصیل ارتودنسی و ناهنجاری‌های فک و صورت هستم، دارای بورد تخصصی. در حال انجام درمان‌های ارتودنسی مانند اصلاح بی‌نظمی دندان‌ها و مشکلات فک با روش‌های ارتوپدی و جراحی فک. آماده کمک به شما در درمان ناهنجاری‌ها.

بخش هایی از سایت

ارتباط با ما